Doi angajaţi ai unui supermarket se iubeau în timpul programului. Imaginile au devenit virale FOTO

Un supermarket din Marea Britanie a facut publice o serie de imagini video cu doi angajati de-ai lor.

26 nov. 2018, 13:33

Ce faceau doi angajati ai unui supermarket, in timpul programului, scrie ciao.ro. Se sarutau de mama focului desi nu aveau voie! Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din biroul in care cei doi se ascundeau. Au fost publicate de colegii lor care s-au infuriat.

Citeşte şi POVESTE DE DRAGOSTE CIUDATĂ. Un bărbat îşi iubeşte soţia după ce femeia şi amantul ei au încercat să-l ucidă

Dupa cum bine stiti, locurile de munca interzic relatiile intime intre angajati. Mai mult, contactul fizic intim este interzis la locul de munca. Cei doi angajati ai supermarketului din Marea Britanie au incalcat conduita morala la job. Cei doi s-au sarutat pasional in timpul programului si si-au neglijat indatoririle.

Colegii celor doi sunt indignati. Acestia sustin ca nu e prima data cand cei doi dispar si se saruta. Dar este prima data cand sunt prinsi de camerele de supraveghere ale locului de munca. Va puteti imagina si de ce colegii sunt suparati.

„Nu este prima oară când se întâmplă asta, dar este prima dată când au fost surprinși de camerele de supraveghere. Uneori se furișează în birou în timpul orelor de muncă, iar cozile devin foarte lungi”, a spus un angajat al companiei.

Sefii celor doi au refuzat sa comenteze situatia. Pana in prezent, cei doi inca si-au pastrat locul de munca, informeaza The Sun.


loading...
Partenerii noștri