Doi antrenori din Liga 1, pe lista pariorilor. Riscă sancţiuni drastice

Pe listele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, pe care instituţia le are în vedere spre a aplica sancţiuni clienţilor ce au pariat pe site-uri interzise, se află şi numele a doi antrenori din Liga 1.

16 nov. 2015, 07:32
Doi antrenori din Liga 1, pe lista pariorilor. Riscă sancţiuni drastice

Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS Iaşi, şi Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, se află pe lista celor de la Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, care au pariat pe site-uri ilegale.

Nicolo Napoli a recunoscut pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor că are un cont la bet365.com. „Nu ştiu. Am un cont, dar nu joc eu, ci băiatul meu din Italia. A deschis contul pe numele meu, fiindcă atunci era minor. Acum are 26 de ani. I-am dat cartea mea de identitate, ca să folosească datele„, a declarat Nicolo Napoli.

Citeşte şi Trei persoane, ARESTATE preventiv în dosarul jocurilor de noroc

Totodată, italianul recunoaşte că a pariat pe acest site. „Am mai pariat împreună cu fiul meu… nu sume mari… 5 euro. Nu fac pariuri ca să mă îmbogăţesc. Sunt om de sport„.

Al doilea nume vehiculat pe listele negre ale ONJN este cel al lui Flavius Stoican. Acesta a declarat că fratele său, Costin, a fost cel care a deschis în numele său contul la bwin. „N-avea card şi nici ocupaţie, aşa că în urmă cu câţiva ani a folosit datele mele ca să deschidă contul respectiv. E împătimit de poker, făcea el pe deşteptul că o să ajungă ca Daniel Negreanu. Acum, na!, tu’i mama naibii, ce drăcie a ieşit„, a spus Stoica, pentru Gazeta Sporturilor.