Doi artişti cunoscuţi de la noi, folosiţi de ESCROCI pentru înşelătorii online

Ştefan Bănică Jr. şi Gabriel Cotabiţă au fost ţinta unor escrocherii online. Numele lor sunt folosite de escroci care promit câştiguri false. Cei doi artişti au postat mesaje pe o reţea de socializare în care avertizează asupra acestui lucru.

24 sept. 2013, 06:05

„Dragi prieteni! În urma mai multor mesaje primite de la voi, referitoare la nişte anunţuri-concursuri care circulă pe Facebook şi în care este folosită ilegal imaginea mea (mai exact, o fotografie de-a mea), anunţuri care conţin proceduri de reîncărcare a cartelelor telefonice şi menţionarea unor aşa-zise câştiguri de pe urma acestor încărcări, e neapărat necesar să transmit că nu am nicio legătură cu astfel de anunţuri. Nu daţi curs sau share pe facebook acestor „concursuri” fără nicio bază reală, pentru a nu cădea în capcana unor impostori. Vă rog, distribuiţi acest mesaj pentru a informa corect cât mai multă lume”, a scris Ştefan Bănică Jr. pe pagina sa de Facebook.

Şi Gabriel Cotabiţă se află în aceeaşi situaţie.

„Astăzi mi-a fost spartă căsuța de mail! Toată lista de contacte a primit un mesaj conform căruia mă găseam în Nigeria, jefuit și fără acte, așteptând un ajutor financiar din țară! Noroc cu greșelile gramaticale și formularea nefirească! Erau așa de multe greșeli, încât niciun prieten nu a crezut în veridicitatea scrisorii! Uite, vedeți? E și gramatica bună la ceva! O zi bună tuturor!”, a scris Gabriel Cotabiță.