Doi bărbaţi au murit înecaţi în timpul unei partide de pescuit

Doi bărbaţi, în vârstă de 51, respectiv 42 de ani s-au înecat, luni, în lacul Seaca. Din primele cercetări se pare că barca în care se aflau cei doi s-a răsturnat din cauza rafalelor puternice de vânt.

02 apr. 2013, 11:19
Doi bărbaţi au murit înecaţi în timpul unei partide de pescuit

De la primele ore ale dimineţii un grup de nouă pescari ai unei societăţi private au iesit în larg, însă la orele amiezii vântul s-a înteţit şi întregul grup s-a decis să revină la mal, cu excepţia celor două victime, relatează probraila.ro.

La mai bine de jumătate de oră după ce au revenit la mal, administratorul lacului a început să îi caute pe cei doi. La scurt timp a zărit în apă vâslele de la barca lor, moment în care a realizat că s-a întâmplat ceva cu angajaţii săi şi a anunţat imediat poliţia.

Citeşte şi Pescar, salvat din Dunăre de poliţia de frontieră VIDEO

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale: Poliţiei, ambulanţei şi ISU, care din nefericire nu au mai putut face nimic pentru victime.

„O persoana in varsta de 51 de ani este adusa de apa la mal, unde este gasit de echipajul de pe ambulanta si se constata decesul. Cea de-a doua persoana, un barbat in varsta de 42 de ani nu este gasit. Scafandrii s-au deplasat la fata locului, dar nici pana la ora 19:00 trupul barbatului nu a fost gasit. Ambulanta trimisa la fata locului este de tip C2 cu medic”,a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului de Ambulanta Judeţean Brăila.

Echipa de pompieri a ISU Brăila a reluat marţi căutările pentru a scoate la suprafaţă şi trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 42 de ani.