Doi bărbaţi au murit pe loc într-un teribil accident. Un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal

Un accident înfiorător a avut loc în această dimineaţă în localitatea Luncani, judeţul Cluj. Doi bărbați au murit pe loc şi o alta persoană a fost rănită grav după ce două maşini s-au ciocnit frontal.

04 dec. 2019, 09:33
Doi bărbaţi au murit pe loc într-un teribil accident. Un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal

Două persoane au murit pe loc şi o alta a fost rănită grav, după ce două autovehicule s-au izbit frontal, scrie observator.tv.

Citește și Accident în Dâmboviţa. Un autoturism a intrat într-un autocamion: o persoană a murit UPDATE

„Un conducător auto de 30 ani din comuna Bogata, jueţul Mureş, a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localităţii, la km 19+850 m, directia Ludus-Câmpia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător pozitia sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară. Autoutilitara era condusă de un bărbat din localitatea Biharia, judeţul Bihor”, informează poliția rutieră.

În urma impactului violent, doi bărbaţi de 37 şi 47 de ani, care se aflau în autoturism, au murit pe loc, iar o alta a fost grav rănită, primind îngrijiri la faţa locului.

Cei doi tineri morți în accident erau de loc din comuna Sânger, Mureş. Circulația a fost blocată pe un singur sens în urma accidentului.