Doi bărbaţi bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti

Doi bărbaţi, în vârstă de 26, respectiv 48 de ani, au fost reţinuţi joi de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la scurt timp după săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui bărbat, în vârstă de 86 de ani, în timp ce se aflau în scara unui bloc din sectorul 4.

31 aug. 2018, 10:46
Doi bărbaţi bănuiţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti

Potrivit unui comunicat al DGPMB, la data de 30 august a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 15 au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 86 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, în sectorul 4, i-a fost sustras, prin ameninţare cu acte de violenţă, un portofel, de către doi bărbaţi necunoscuţi.

În urma investigaţiilor desfăşurate, în jurul orei 13.30 au fost depistaţi doi bărbaţi, în sarcina cărora a fost reţinută comiterea faptei reclamate, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestora a fost identificat portofelul reclamat ca sustras.

Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul subunităţii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei doi în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, se mai arată în comunicat.