Doi bărbaţi din Ialomiţa au murit după ce au plonjat cu maşina într-un lac VIDEO

Doi bărbaţi din comuna ialomiţeană Fundata au fost dat dispăruţi, ulterior fiind găsiţi într-un lac aflat la marginea localităţii. Ei sărbătoreau achiziţionarea unei maşini, când au pornit să mai cumpere băuturi alcoolice pentru a continua petrecerea.

13 mart. 2013, 12:25
Doi bărbaţi din Ialomiţa au murit după ce au plonjat cu maşina într-un lac VIDEO

Teribilul accident a avut loc în cursul serii de duminică, când doi bărbaţi, cu vârsta de 35 şi respectiv 50 de ani, au plecat în căutarea unui magazin deschis pentru a cumpăra băuturi alcoolice. Ei erau fericiţi deoarece cumpăraseră o maşină nouă, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav în Ialomiţa: Doi soţi au murit după ce au fost spulberaţi de un bolid

După ce au sărbătorit până seara târziu, în curtea casei, ascultând muzică la casetofonul maşinii, bărbaţii au plecat cu autovehiculul în căutare de alcool. Cu toate că şoferul nu avea permis de conducere şi era în stare de ebrietate, ei au plecat pe câmp. Din cauza pământului umed, maşina a derapat, răsturnându-se la marginea localităţii ialomiţene, într-un lac. Dat fiind faptul că legea prevede o durată de 24 de ore de la dispariţia unei persoane până când ea poate fi declarată dispărută, căutările au început cu o zi întârziere.

Citeşte şi Accident oribil: Doi oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi după ce o maşină s-a izbit de pod

Ulterior, localnicii au fost găsiţi în cursul zilei de miercuri, când maşina a fost scoasă din lac de doi scafandri. La faţa locului au ajuns atât poliţiştii criminalişti cât şi ofiţeri ai ISU Ialomiţa, care cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului.

Citeşte şi O şoferiţă care a încurcat frâna cu acceleraţia a ajuns cu maşina în râu VIDEO


loading...
Partenerii noștri