Doi bărbaţi, răniţi după ce cabina unui TIR a căzut peste ei în timp ce o reparau

Doi bărbaţi au fost răniţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o benzinărie din judeţul Sibiu, după ce cabina unui TIR la care făceau reparaţii a căzut peste ei. Bărbaţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu, unul dintre ei în fiind comă profundă.

09 iul. 2013, 07:45
Doi bărbaţi, răniţi după ce cabina unui TIR a căzut peste ei în timp ce o reparau

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că în noaptea de luni spre marţi doi bărbaţi au fost răniţi, într-o benzinărie de pe marginea DN 1, în apropierea localităţii Sălişte. Cei doi făceau reparaţii la capul tractor al unui TIR, iar la un moment dat acesta s-a prăbuşit peste ei.

Potrivit acesteia, şoferul TIR-ului este cetăţean german de origine turcă, iar al doilea rănit este un cetăţean român care a sărit în ajutorul acestuia.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Ovidiu Bratoşin, a spus că şoferul TIR-ului a fost grav rănit, fiind lovit la cap şi transportat la spital în comă profundă.

A doua persoană a suferit un traumatism toracic, fiind în afara oricărui pericol.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă incidentul întruneşte elementele unui accident de muncă.

Citeşte şi Cinci OAMENI au fost răniţi după ce o şoferiţă a încercat să facă o DEPĂŞIRE VIDEO