Doi biciclişti, soţ şi soţie, accidentaţi mortal de un autoturism pe DN 23

Doi soţi din judeţul Vrancea au murit, marţi dimineaţă, după ce au fost loviţi de un autoturism, în timp ce mergeau cu bicicletele pe DN 23. Primele verificări arată că accidentul s-a produs în timp ce şoferul încerca să-i depăşească pe biciclişti, iar aceştia au ajuns pe mijlocul drumului, cu intenţia de a traversa.

09 iul. 2019, 05:52
Doi biciclişti, soţ şi soţie, accidentaţi mortal de un autoturism pe DN 23

Accidentul s-a produs, marţi dimineaţă, pe DN 23, pe sensul dinspre Măicăneşti spre Focşani, potrivit news.ro.

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, conducea un autoturism şi a lovit cu partea dreaptă faţă doi biciclişti care circulau pe aceeaşi direcţie, paralel.

Din primele verificări rezultă că, în momentul în care şoferul a vrut să-i depăşească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliştii ar fi pătruns pe mijlocul părţii carosabile, cu intenţia de a traversa.

Accidentul a fost anunţat la 112 de o femeie, crezându-se iniţial că ea a provocat accidentul. Ulterior, cercetările au arătat că femeia era pasageră din dreapta în autoturism, iar la volan se afla tânărul de 23 de ani, cei doi aflându-se în stare de şoc.

În urma impactului, cei doi biciclişti au murit, fiind vorba despre o femeie de 47 de ani ş un bărbat de 52 de ani, din Măicăneşti, soţ şi soţie.