Doi copii, găsiţi înecaţi în râul Vedea

Doi copii în vârstă de 9 şi 10 ani din Alexandria s-au înecat în râul Vedea. Corpurile neînsufleţite ale acestora au fost recuperate de pompieri, în noaptea de miercuri spre joi.

11 iul. 2013, 08:44
Doi copii, găsiţi înecaţi în râul Vedea

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, Adrian Dragomir, pompierii au fost solicitaţi prin 112, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.00, pentru a căuta doi copii dispăruţi în râul Vedea, pe sectorul din dreptul zonei Obor din Alexandria, scrie Mediafax.

La faţa locului au ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, un echipaj de poliţie şi şase pompieri, cu un camion de intervenţie şi o barcă pneumatică. În jurul orei 02.20, pompierii au descoperit trupul neînsufleţit al băiatului de 9 ani, iar la scurt timp a fost găsit şi cel de-al doilea băiat, în vârstă de 10 ani.

„Corpurile celor doi copii au fost purtate de curenţi la o distanţă de aproximativ 300 de metri, respectiv 500 de metri faţă de locul unde au fost descoperite hainele acestora. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi băieţi din Alexandria, echipajul de la Ambulanţă constatând decesul. Se pare că cei doi copii erau dispăruţi de acasă încă de miercuri după-amiază, părinţii căutându-i în mai multe locuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Citeşte şi Trei copii şi tatăl lor au murit ÎNECAŢI într-o balastieră, pe râul Siret