Doi copii, în STARE GRAVĂ, după ce căsuţa gonflabilă în care se aflau a fost luată de vânt VIDEO

Doi copii din Statele Unite au ajuns în stare gravă la spital după ce casa gonflabilă în care se aflau a fost luată pe sus de vânt.

13 oct. 2014, 14:38
Doi copii, în STARE GRAVĂ, după ce căsuţa gonflabilă în care se aflau a fost luată de vânt VIDEO

Potrivit martorilor, totul s-a întâmplat în câteva fracţiuni de secundă. Dintr-o dată, casa gonflabilă a fost ridicată de vânt, la 20 de metri de sol.

„Am văzut cum casa gomflabilă se ridică în aer la nivelul acestei clădiri din spatele mele. Imediat după ce s-a ridicat, s-a învârtit şi s-a prăbuşit”, a povestit un martor.

Cei doi băieţi de 2 şi 3 ani au fost duşi de urgenţă la spital. Unul este în stare atât de gravă, încât medicii l-au transportat cu ajutorul unui elicopter.

Proprietarul casei gonflabile spune că locul de joacă nu era deschis publicului: „Era într-o zonă interzisă, erau baloţi de fân în faţa ei. Nu erau puse în vânzare bilete, nu trebuie să fie funcţională”.

Bărbatul spune că, înainte cu o zi, casa gonflabilă, cumpărată la mâna a doua, fusese udată de ploaie şi o umflase tocmai ca să se usuce. Poliţia încearcă acum să afle cum au ajuns copiii în casa gonflabilă.