Doi copii, salvaţi în ultima clipă de la înec din mare. Salvamarii au fost prinşi în apele adânci

Primele scene dramatice pe litoral din acest sezon. Doi copii au fost salvaţi în ultima clipă din mare. Trei salvamari au sărit după ei în apă, dar au fost şi ei la un pas să se înece.

07 iun. 2017, 08:43
Doi copii, salvaţi în ultima clipă de la înec din mare. Salvamarii au fost prinşi în apele adânci

Doi copii au fost la un pas de înec luni, 5 iunie, la Eforie Nord. După ce au tras o sperietură zdravănă pentru că au intrat în apă la o adâncime foarte mare, o filmare face înconjurul Internetului. După cei doi copii, s-au dus și 3 salvamari. Aceștia au fost prinși în apele adânci și nu reușeau să revină la mal.

Potrivit replicaonline.ro, o persoană a văzut că salvamarii și cei doi copii sunt în pericol și a trimis o barcă cu motor, cu câteva persoane deja la bord să îi scoată pe cei cinci din mare.

Spre norocul acestora, nimeni nu a pățit nimic, doar șocul a fost pe măsură.

Salvamarii din Mamaia şi Constanţa nu au ieşit pe plajă de la 1 iunie, când a început sezonul de îmbăiere, deoarece nu au fost finalizate toate formalităţile legale, ei spunând însă că sunt pregătiţi să o facă imediat după ce procedurile necesare vor fi încheiate, atunci când îşi vor lua în primire posturile. Potrivit Primăriei Constanţa, procedura de licitaţie pentru achiziţia serviciului de salvamar şi prim-ajutor pentru plajele din Constanţa şi Mamaia a fost încheiată. Primarul Decebal Făgădău spune că acesta este primul an în care procedurile de achiziţie se derulează conform noii legii, o procedură care din punct de vedere al autorităţilor locale este mai laborioasă, mai lungă.