Doi dintr-o lovitură. Primarul din Voluntari şi prefectul Ilfovului s-au întors pietoni din Iaşi. Vezi de ce

Primarul din Voluntari şi prefectul judeţului Ilfov s-au întors de la Iaşi pietoni. Soţul Gabrielei Firea şi prefectul Daniel Răşică au fost suprinşi rulând cu peste 100 de kilometri la oră într-o zonă cu restricţie de viteză.

05 aug. 2014, 13:11
Doi dintr-o lovitură. Primarul din Voluntari şi prefectul Ilfovului s-au întors pietoni din Iaşi. Vezi de ce

Florentin Pandele mergea cu soţia la mănăstirile din Moldova când au fost opriţi de poliţie, informează România TV.

Citeşte şi LOVITURĂ pentru Gabriela Firea. Fiul ei cel mare a PICAT BAC-ul

„În dreapta era si sotia mea, mergeam la catedrala la Sf. Parascheva, voiam sa ajungem sa nu se inchida catedrala. În afara localitatii am fost inregistrat de un radar mobil cu o viteza care depasea o restrictia de viteza. Semn pe care nu l-am vazut si cred ca era obturat de ceva. Am prezentat actele, mi-a spus ca mi se ridica carnetul de conducere, mi-a dat o dovada, eu am spus ca voi contesta aceasta masura. Am convingerea asta ca trebuie contestata aceasta contraventie”, a spus Florentin Pandele.

Citeşte şi Gabriela Firea a depus contestaţia împotriva suspendării urmăririi penale a lui Băsescu. Ce spune documentul

Fără permis a rămas şi prefectul judeţului Ilfov, Daniel Răşică. El conducea în spatele primarului. Prieten de familie cu Florentin Pandele şi Gabriela Firea, Răşică se grăbea să ţină pasul cu maşina primarului.

„Este prima data cand mi s-a intamplat asa ceva, in cei 25 de ani de cand am permisul am avut 2 puncte de penalizare. Consider ca aceasta masura ma nedreptateste. Am vrut sa ma intorc inapoi sa vad restrictia, ca mi s-a spus ca era o restrictie pe 200-300 de metr. Mi se pare putin ilogic”, a mai spus Florentin Pandele.