Doi dintre bărbaţii care s-au întrecut zilele trecute pe Autostrada A4 au murit într-o altă cursă, în Constanţa

Doi bărbaţi, care au participat zilele trecute la cursa ilegală de pe autostrada A4, au murit, sâmbătă într-un accident pe DJ 87, la ieşire din localitatea Nazarcea.

22 ian. 2022, 15:46
Doi dintre bărbaţii care s-au întrecut zilele trecute pe Autostrada A4 au murit într-o altă cursă, în Constanţa

Doi dintre bărbaţii care s-au întrecut zilele trecute pe Autostrada A4 au murit într-o altă cursă, în Constanţa. Cei doi bărbaţi se aflau într-un autoturism marca BMW, acelaşi care a fost filmat şi pe autostrada A4 în urmă cu câteva zile, iar la un moment dat, şoferul a tras dreapta de volan. Din cauza vitezei excesive, maşina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, potrivit replicaonline.ro.

În urma accidentului, un tânăr de 27 de ani şi alt bărbat de 40 de ani au murit. O altă victimă, grav rănită, a ajuns în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

„Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Mai mulți conducători auto au transformat autostrada A4 Ovidiu-Agigea în pistă de curse. Întrecerea ilegală a fost transmisă live pe Facebook. Doar că imaginile au ajuns şi la oamenii legii, care au pornit pe urmele participanţilor.

Pe imaginile postate pe reţeaua de socializare se vad mai mulţi bărbaţi strânşi pe autostradă care discută şi pun la punct regulile cursei.