Doi fraţi din Vrancea au murit înecaţi în timpul unei vacanţe în Bulgaria. „Erau singurii copii ai familiei”

Durere fără margini pentru o familie din Vrancea. Doi fraţi în vârstă de 32, respectiv 20 de ani au pierit înecați în Bulgaria. Tinerii plecaseră în concediu în Bulgaria. Rudele tinerilor au plecat să le recupereze trupurilor şi să le îngroape, aşa cum este tradiţia.

04 aug. 2022, 15:18
Doi fraţi din Vrancea au murit înecaţi în timpul unei vacanţe în Bulgaria. „Erau singurii copii ai familiei”

Doi frați, de 32 și 20 de ani, au murit în timp ce se aflau în vacanță în Bulgaria. Tragedia s-a produs săptămâna trecută.

„Băiatul cel mare avea 32 de ani, iar cel mic 20 de ani. Părinții lor sunt din Poiana Cristei, dar locuiesc în Focșani. Băiatul cel mare lucra la București, la o multinațională. Era eminent. Au plecat în Bulgaria pentru 7 zile. Din câte știu, părinții n-au mai reușit să ia legătura cu ei. Eu am aflat miercurea trecută (n.r. 27 iulie 2022) că părinții au fost sunați de autoritățile din Bulgaria care l-au găsit pe băiatul cel mare mort pe plajă. S-a înecat și a fost adus la mal”, a povestit Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei, pentru Monitorul de Vrancea.

Citeşte şi: Familie distrusă după un accident în Iaşi. O bară metalică a strâpus portiera. Soţia şoferului a murit

Pe cel mic nu l-au găsit imediat. „Au găsit în schimb un cadavru, dar n-au putut să-l identifice”, a mai spus primarul.

Cei care au semnalat dispariția lor ar fi fost chiar reprezentanții hotelului la care erau cazați pentru că cei doi frați obișnuiau să lase cheia de la cameră la recepție.

Citeşte şi: Momente de panică pe o insulă din Grecia. Un rechin uriaş apărut aproape de ţărm, mărturiile cutremurătoare ale turiştilor: „Nu am vrut să fiu următoare lui masă”

Părinții celor doi tineri au plecat în Bulgaria „să facă formalitățile, să facă recunoașterea și apoi să-i aducă în țară” pentru a-i înmormânta.

„Erau singurii copii ai familiei. Vă dați seama ce tragedie. Suferința părinților este enormă. Erau copii buni. Părinții au muncit toată viața să-i țină la școală, să îi ajute‟, adaugă primarul.

Cei doi frați vor fi îngropați în Cimitirul Sudic din Focșani.