Doi fraţi politicieni din tabere adverse, au fost făcuţi de RUŞINE de către mama lor, în DIRECT, la TV

Un moment jenant şi, totodată, amuzant pentru doi fraţi din Statele Unite, aflaţi în tabere politice adverse. Mama lor a sunat în direct, în timpul unei dezbateri televizate, ca să le ţină morală.

18 dec. 2014, 08:48
Doi fraţi politicieni din tabere adverse, au fost făcuţi de RUŞINE de către mama lor, în DIRECT, la TV

Brad şi Dallas Woodhouse, fraţi din tabere politice adverse, au apărut în direct, la o dezbatere televizată – C-SPAN a Washington Journal – în cadrul căreia a intervenit, la un moment dat, mama lor.

Când i s-a dat legătura în direct, mama celor doi fraţi s-a recomandat ca fiind „Joy”. După ce s-a prezentat şi a schimbat câteva cuvinte cu mediatorul emisiunii, unul dintre fraţi ţi-a dat seama că „Joy” era tocmai mama lor, care îşi luase o identitate de împrumut când a sunat la postul de televiziune, potrivit România TV.

„O, Doamne, este mama”, a spus unul dintre fraţi. Apoi, amândoi au început să râdă încurcaţi de reproşurile pe care mama lor le-a făcut la adresa lor. „Nu cunosc prea multe familii care se ceartă de Ziua Recunoştinţei”, a spus „Joy”, adăugând în zeflemea că a fost „foarte fericită” că nu au petrecut această sărbătoare de familie împreună, în timp ce fiii ei au petrecut în schimb cu familiile socrilor lor. Dar a ţinut să precizeze că, oricum ar fi, ea tot îi iubeşte.

Când a fost întrebtă cum a reuşit să-şi crească băieţii, femeia a răspuns că „nu i-a fost uşor”… Brad este politician democrat, iar Dallas, republican. Amândoi au recunoscut că tot ce povestise mama lor despre ei era „adevărat” şi, amuzaţi de „surpriza care le-a făcut-o, i-au spus şi ei, în direct, „Te iubim, mamă!”…