Doi hoţi au furat 58 000 de euro, dintr-un cazino din Bucureşti. Cum au procedat şi pe ce au cheltuit banii

Doi hoţi au crezut că au dat lovitura, după ce au furat 58 000 de euro, dintr-un cazino, în Bucureşti. Au profitat de neatenţia unui jucător şi i-au sustras banii din haina lăsată nesupravegheată.

25 mai 2023, 16:38
Doi hoţi au furat 58 000 de euro, dintr-un cazino din Bucureşti. Cum au procedat şi pe ce au cheltuit banii

Doi hoţi, un bărbat şi o femeie, au crezut că au dat lovitura într-un cazino bucureştean, fără ca ei să câştige vreun jackpot.

Conform informaţiilor de la Poliţia Capitalei, în 11 mai 2023, profitând de neatenția persoanei vătămate, un bărbat și o femeie ar fi sustras 58.000 de euro dintr-o haină lăsată nesupravegheată, pe spătarul unui scaun.

Citeşte şi Autobuz plin cu pasageri, inundat în Cluj. Rupere de nori și inundații în orașul lui Boc: „Veneția… La Decathlon s-au vândut toate bărcile”, ”E fain la Dunăre”

Totul s-a petrecut într-un cazino din Bucureşti, în sectorul 1.

După ce i-au identificat pe cei doi, poliţiştii au pus  în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Galați, la domiciliul hoţilor,  față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Citeşte şi Alimentele pe care Busu nu le mai consumă deloc: „Am slăbit deja 15 kilograme”. Ce dietă ține celebrul meteorolg la 61 de ani

Din banii furaţi, hoţii au depus 10 000 de euro într-o bancă şi au cumpărat bijuterii. Din primele cercetări a rezultat faptul că ei aveau intenţia de a cumpăra un apartament în Galaţi. Cercetările continuă şi sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.