Doi luptători de kickboxing, scandal într-un magazin. S-au pus cu cine nu trebuia VIDEO

Un clip filmat intr-un magazin din Moscova arata cum doi barbati au inceput sa se ia la bataie cu o alta persoana si au patit-o rau, fiind trimisi la pamant de loviturile acestuia desi cei doi sunt luptatori de kickboxing, scriu cei de la Express.

04 iul. 2016, 07:44
Doi luptători de kickboxing, scandal într-un magazin. S-au pus cu cine nu trebuia VIDEO

Scandalul nu s-a oprit aici – cei doi s-au luat la harta cu paramedicii veniti la locul incidentului. La un moment dat, cel mai tanar dintre cei doi kickboxeri incearca sa loveasca unul dintre medici insa o incaseaza de la un altul!

Bătaie între mai multe femei. Două dintre ele au rămas în lenjerie intimă VIDEO ŞOCANT

Clipul arata apoi cum cei doi scandalagii continua sa se ia la harta cu paramedicii si unul dintre acestia este lovit cu pumnul. Situatia a scapat de sub control, mai multi paramedici ajungand la fata locului. Nu este aratat in clip cum au fost opriti cei doi scandalagii.

Politia investigheaza incidentul iar cei doi scandalagii risca pana la 2 ani de inchisoare pentru incident. Unul dintre medicii loviti a spus: „Am fost lovit in fata si la cap de cateva ori. Doctorii au fost nevoiti sa imi faca niste puncte de sutura si am suferit si o comotie”.