Doi membri AUR susţin că au fost ameninţaţi de un consilier PNL: „Dăm drumul la câini. Şi eu am gloanţe de argint”

Alianţa pentru Unirea Românilor a trimis joi un comunicat de presă în care îl acuză pe consilierul local al PNL Dumitru Adrian, din Bragadiru, că a trimis mesaje de ameninţare către doi consilieri ai partidului AUR.

10 iun. 2021, 16:14
Doi membri AUR susţin că au fost ameninţaţi de un consilier PNL: „Dăm drumul la câini. Şi eu am gloanţe de argint”

„Un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian, s-a dezlănţuit la adresa a doi consilieri ai Alianţei pentru Unirea Românilor, proliferând ameninţări la adresa acestora”, transmite Alianţa pentru Unirea Românilor.

Potrivit comunicatului de presă, consilierul local PNL Dumitru Adrian le-a trimis câte un mesaj privat celor doi reprezentanţi AUR.

, le-a scris mesaj privat celor doi consilieri AUR liberalul Dumitru Adrian”, conform comunicatului AUR.

AUR a depus plângere la Poliţie în urma ameninţărilor

Persoanele ameninţate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL, şi Mihai Florin Jereb, ambii consilieri parlamentari ai Alianţei pentru Unirea Românilor.

„În urma mesajului de ameninţare, cei doi consilieri AUR au depus plângere la poliţie, solicitând protecţie în perioada campaniei electorale care va avea loc pentru alegerile locale parţiale în Bragadiru, în contextul în care AUR a înaintat candidatura lui Costin Ioniţă pentru funcţia de primar al oraşului Bragadiru şi aceştia sunt parte a staff-ului de campanie. Pe 27 iunie, cetăţenii din Bragadiru sunt chemaţi din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani şi patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism”, conchide AUR.

Citeşte şi: Preşedintele CNCD a declarat că instituţia s-a autosesizat cu privire la declaraţia consilierului PSD Vrancea, Ioan Micu, care a spus despre Clotilde Armand că „în Franţa era răpită şi violată zile în şir”