Doi morţi într-un accident, în Bistriţa. Un tractor plin cu fân s-a răsturnat pe un drum comunal

Doi bărbaţi de 56 şi 20 de ani şi-au pierdut viaţa şi un altul de 36 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc, joi seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Cei trei se deplasau cu un tractor şi cu o remorcă plină cu fân care s-au răsturnat. Cei doi bărbaţi care au murit au fost prinşi sub utilaj.

11 iun. 2020, 20:06
Doi morţi într-un accident, în Bistriţa. Un tractor plin cu fân s-a răsturnat pe un drum comunal

Poliţiştii şi pompierii din Bistriţa-Năsăud au intervenit, joi seară la un accident rutier produs în localitatea Sita, pe un drum comunal.

Doi bărbaţi de 56 şi 20 de ani şi-au pierdut viaţa şi un altul de 36 de ani a fost rănit. Conform primelor verificări, bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcţia Spermezeu-Sita, a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat„, au transmis poliţiştii.

Citeşte şi Accident cumplit în Buzău. Doi tineri au murit pe loc

La rândul lor, pompierii au precizat că cele două victime care au murit au fost prinse sub tractor, neavând semne vitale la sosirea echipajelor.

Bărbatul care a fost rănit are multiple leziuni, dar este conştient şi va fi transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.