Doi morţi şi trei răniţi, după ce un autoturism a fost lovit de un microbuz de marfă

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, joi, într-un accident produs pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Buzău spre Râmnicu Sărat, după ce un autoturism al cărui şofer ar fi întors pe linie continuă a fost lovit din spate de un microbuz de marfă.

12 sept. 2013, 08:16
Doi morţi şi trei răniţi, după ce un autoturism a fost lovit de un microbuz de marfă

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe DN 2, la Mărăcineni, la ieşirea din Buzău spre Râmnicu Sărat, după ce un autoturism înmatriculat în Buzău, în care se aflau cinci persoane, a fost lovit de un microbuz de transport marfă înmatriculat în Vrancea, potrivit Mediafax.

În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar alte patru au fost rănite, însă unul dintre răniţi a decedat în drum spre Spitalul Judeţean Buzău, bilanţul accidentului ajungând astfel la doi morţi şi trei răniţi.

Din primele cercetări făcute la locul accidentului de către poliţiştii de la Serviciul Rutier reiese că şoferul autoturismului ar fi întors pe linie continuă, întrucât ar fi greşit drumul, moment în care maşina a fost lovită din spate de autoutilitară.

Circulaţia pe DN 2 Buzău-Râmnicu Sărat se desfăşoară cu dificultate, pe un singur fir, în zonă formându-se coloane de maşini.