Doi oameni au supraviețuit în mod miraculos, după ce au fost loviți de tren. Mașina lor a ajuns un morman de fiare

O mașină în care se aflau doi oameni a fost spulberată de un tren, în comuna Alexeni din județul Ialomița. Accicentul a avut loc joi seară, iar impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se aflau a ajuns un morman de fiare.

13 ian. 2023, 11:53
Doi oameni au supraviețuit în mod miraculos, după ce au fost loviți de tren. Mașina lor a ajuns un morman de fiare

Două persoane au fost implicate într-un accident feroviar care e avut loc în localitatea Alexeni din județul Ialomița. Mașina lor a fost lovită de un tren, însă au supraviețuit ca prin minune, deși mașina în care se aflau a ajuns un morman de fiare.

Tragedia a avut loc joi seară, în jurul orei 17.20.

Conform ISU Ialomița, la fața locului a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița tip C.

Citiți și: Accident grav în Ialomiţa, a fost plan roşu de intervenţie

În această seară, în jurul orei 17.20, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident feroviar, în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni.

În urma impactului au rezultat două victime, ocupanți ai autoturismului. După acordarea primului ajutor medical la locul evenimentului, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 39 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar cea de-a doua victimă, un bărbat de aproximativ 43 de ani a refuzat transportul la spital, potrivit replicaonline.ro

Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Un alt accident grav a avut loc joi dimineața, în județul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. O persoană a murit şi alte două au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

De asemenea, pe 10 ianuarie, un alt accident grav a avut loc în județul Ialomița. Din nefericire, două persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite, în urma coliziunii dintre un autocar și un autoturism, în județul Ialomița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, accidentul s-a produs, marți,  între un autocar și un autoturism. În total în cele două autovehicule se aflau 18 persoane. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2, în zona localității Movilița.

În urma impactului au rămas blocate în autoturism două persoane care au suferit răni grave, echipajele medicale declarând decesul. Conform IPJ Ialomița, cele două persoane sunt șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 61 de ani, și o femeie de 57 de ani, ambii din comuna Bărbulești.

Citiți și: Tragedie în Ialomița. Doi morți și trei răniți în urma unui accident grav între un autocar și un autoturism