Doi părinţi din Bârlad, daţi în urmărire naţională, prinşi în urma unui accident rutier

Sâmbătă dimineața, în jurul orelor 10.10, Simona Mihai, în vârstă de 30 ani, din Bârlad, județul Vaslui, conducea un autoturism pe DN 1F, în localitatea Poarta Sălajului, moment în care a accidentat o femeie de 24 ani din localitate, care a traversat drumul public prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia a fost rănită grav.

23 sept. 2014, 06:42
Doi părinţi din Bârlad, daţi în urmărire naţională, prinşi în urma unui accident rutier

Poliţiştii de la circulație din cadrul IPJ Sălaj au verificat în baza de date persoanele implicate în eveniment şi au constatat că şoferiţa şi soţul acesteia, Andrei Mihai, figurau ca persoane dispărute, urmărite naţional, potrivit bdbnews.ro. Soţii erau însoțiți de copiii lor minori, în vârstă de un an, respectiv doi ani.

Pe numele soţilor, Tribunalul Vaslui a emis în data de 16 iulie 2014 o sentință civilă prin care s-a dispus, prin ordonanță președințială, plasamentul în regim de urgență a copiilor la mătuşa paternală. Poliţiştii au luat legătura cu Direcția de Protecţie a Drepturilor Copilului Sălaj, iar mama şi cei doi copii au fost internaţi la Centrul de Servicii Multifuncțional Cehu Silvaniei.

CITEŞTE ŞI: Cutremurător! Românca moartă în accidentul din Bulgaria a primit excursia cadou