Doi poliţişti din Gorj, prinşi în flagrant când luau mită VIDEO

Şeful postului de poliţie din Comuna Fărcăşeşti din Gorj şi adjunctul său au fost filmaţi în timpul serviciului în timp ce luau mită de la patronul unui magazin. Suma pe care unul dintre ei a primit-o este 200 de lei.

07 mart. 2013, 07:25
Doi poliţişti din Gorj, prinşi în flagrant când luau mită VIDEO

Şeful de post şi adjunctul său negociau cu patronul unui magazin din comună ca firma acestuia să nu fie niciodată verificată, informează România TV. Cel care a sesizat ofiţerii DGA a fost chiar patronul magazinului. Cei doi se aflau în timpul serviciului când au fost prinşi în flagrant.

„Suspiciunile sunt de luare de mită. Unul dintre ei a primit 200 de lei. Celălalt este cercetat pentru aceeaşi faptă” a spus Cosmin Semenescu, procuror al Parchetului Gprj.

„Nu cunoaştem date concrete despre flagrantul despre care se spune. Ştiu de la clientul meu că nu a comis faptele pentru care este acuzat. Aşteptăm până dimineaţă decizia procurorului” a spus Elvis Belegiu, avocatul poliţiştilor.

Cei doi poliţişti nu au primit mandat de reţinere, ei sunt cercetaţi în libertate. Sefii IPJ Gorj nu au comentat incidentul.