Doi poliţişti ieşeni au umilit şi batjocorit un bărbat. L-au obligat să imite un act sexual

Publicat: Luni, 27 Iunie 2016 08:46 // Actualizat: Luni, 27 Iunie 2016 08:46 // Sursa: romaniatv.net

Justiţia din Iaşi investighează un caz incredibil petrecut în incinta unei secţii de Poliţie din judeţ. Doi agenţi sunt acuzaţi că au umilit un bărbat pe care îl cercetau, lovindu-l, strivind-i degetele şi mimând cu el un act sexual.

Foto: Romania TV

Bogdan Petianu (26 de ani) şi Constantin Vârlan (33 de ani) au fost condamnaţi în primă instanţă, de Judecătorie, la câte un an şi trei luni de închisoare cu suspendare, procesul lor urmând a se relua la Curtea de Apel Iaşi, care va da o sentinţă definitive în acest caz, potrivit adevarul.ro.

Cei doi agenţi au ajuns în vizorul legii pentru o faptă ce ar fi avut loc pe 8 martie 2013, când au fost sesizaţi că Mihai Popescu, din localitatea Ţibana, ar fi lovit un bărbat de 70 de ani. Agenţii au ajuns la faţa locului, l-au încătuşat pe cel reclamat după care l-au umilit.

"Inculpaţii i-au tras mâinile persoanei vătămate către un picior al mesei din încăpere şi, cu ajutorul unui băţ din lemn introdus printre cătuşe, au format o pârghie prin care au torsionat elementele de imobilizare, provocându-i astfel victimei o suferinţă intensă, exteriorizată prin strigăte de durere”, arată procurorii.

Anchetatorii spun că agenţii l-au obligat pe ieşean să se târâie şi să sâsâie ca un şarpe, timp în care cei doi poliţişti continuau să îl lovească, unul dintre ei strivindu-i partea dorsală a mâinilor. Agentul Vîrlan i-ar fi cerut mai apoi victimei să imite o viperă, iar când Popescu a scos un sunet mai strident, poliţistul a spus că “viperele trebuie lovite în cap şi omorâte", determinându-l astfel pe agentul Petianu să o lovească pe victimă cu piciorul în cap. Poliţiştii au continuat iar “suspectul Petianu Bogdan i-a tras pantalonii (n.r. - victimei) în timp ce suspectul Vîrlan Daniel Constantin a simulat un act sexual oral prin aplecarea capului victimei către zonele sale genitale; totodată, suspectul Vîrlan a folosit cuvinte explicite şi triviale privind conotaţia sexuală a gestului umilitor”, după cum se mai arată în rechizitoriu.

În final, Mihai Popescu a fost eliberat şi amendat cu 500 de lei, depunând plângere împotriva poliţiştilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi susţin că i-au pus la dispoziţie pe cei doi agenţi, aceştia îndeplinind doar ordinile de serviciu trasate de superiori. Dacă pedeapsa lor va rămâne definitivă, poliţiştii vor fi concediaţi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
act sexual bărbat umilit poliţişti bărbat umilit secţie poliţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 iun 09:09
...agenţi sunt acuzaţi că au umilit un bărbat pe care îl cercetau, lovindu-l, strivind-i degetele şi mimând cu el un act sexual. Citește mai departe… ...
27 iun 09:06
...că au umilit un bărbat pe care îl cercetau, lovindu-l, strivind-i degetele şi mimând cu el un act sexual. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
27 iun 09:05
... Justiţia din Iaşi investighează un caz incredibil petrecut în incinta unei secţii...
1
EUR
4.8746
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H