Doi răniţi GRAV, într-un accident în Mehedinţi. Un pensionar a adormit la volan VIDEO

Un pensionar în vârstă de 77 de ani şi soţia lui au ajuns la spital în urma unui accident petrecut duminică, în judeţul Mehedinţi. Maşina lor a ajuns pe contrasens după ce şoferul a adormit la volan. Potrivit România TV, traficul pe drumul care face legătura între Timişoara şi Craiova a fost paralizat ore în şir din cauza accidentului.

12 oct. 2014, 16:17
Doi răniţi GRAV, într-un accident în Mehedinţi. Un pensionar a adormit la volan VIDEO

Accidentul s-a petrecut într-o curbă de pe DN6, între Orşova şi Băile Herculane, în zona Valea Cernei. Potrivit România TV, un şofer în varstă de 77 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens lovind violent un TIR. Martorii spun că el ar fi adormit la volan.

Atât şoferul maşinii, cât şi soţia lui, ambii din Timiş, au fost răniţi. Bărbatul a fost scos cu greu din autoturism, de echipele de descarcerare.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV pe DN1: O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

Poliţiştii spun că vina apraţine în exclusivitate şoferului maşinii.

Din cauza accidnetului, traficul a fost paralizat pe DN6 mai bine de patru ore, iar coloana de maşini s-a întins pe aproape 8 km. În urmă cu câteva zile, exact în aceeaşi zonă, doi oameni au murit şi alţi doi au fost grav răniţi într-un accident similar.