Doi şoferi care duceau buletinele de vot la secţiile din Bucureşti, prinşi băuţi la volan

Doi şoferi care transportau buletine de vot la secţiile de votare din Bucureşti au fost prinşi băuţi la volan. Ei au fost amendaţi cu 1.305 lei şi au rămas fără permisele de conducere.

09 nov. 2019, 12:20
Doi şoferi care duceau buletinele de vot la secţiile din Bucureşti, prinşi băuţi la volan

Poliţia Capitalei anunță că, în urma testării şoferilor care duceau buletinele la secțile de vot, au fost prinşi doi şoferi băuți, care la testarea cu aparatul etilotest au prezentat valori de 0,06 şi respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost amendați cu câte 1.305 lei şi de asemenea le-au fost reţinute permisele de conducere.

Poliţia Capitalei acţionează, în aceste zile, cu peste 2.200 de poliţişti, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, sâmbătă dimineaţă începând transportul buletinelor de vot către secţiile organizate în municipiul Bucureşti.

„Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranţă la secţiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, şi aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Ei au precizat că sunt pregătiţi sa intervină la orice apel 112 sau solicitare directă.