Doi soţi din Sibiu au fost reţinuţi după ce şi-au obligat fiicele să se prostitueze

Două persoane din Mediaş, judeţul Sibiu, soţ şi soţie, au fost reţinute după ce şi-ar fi determinat, prin constrângere, fiicele, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, să se prostitueze.

17 nov. 2016, 12:37
Doi soţi din Sibiu au fost reţinuţi după ce şi-au obligat fiicele să se prostitueze

„În data de 16 noiembrie, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au desfăşurat în municipiul Mediaş o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale cu preocupări în sfera proxenetismului, grupare ce acţiona pe raza municipiului. În fapt, cercetările derulate de poliţiştii de la investigaţii criminale au evidenţiat faptul că în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Mediaş, au determinat, uneori prin constrângere, mai multe tinere din municipiul Mediaş să practice prostituţia în favoarea lor, obţinând în acest fel sume de bani şi alte foloase”, se arată în comunicatul emis de Poliţia Sibiu.

Cei doi soţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru proxenetism, urmând ca joi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, cu propunere de arestare preventivă.