Doi tineri au murit la scurt timp după ce au încins o partidă de AMOR în maşină. Cum s-a întâmplat tragedia FOTO

Yana Kryuchkova şi Evgeny Chernov, doi tineri din Rusia, au murit la scurt timp după ce au început să facă sex într-un autoturism de teren. Poliţiştii care au intrat în alertă, după ce au fost daţi dispăruţi de rude au aflat cum le-a fost provocată moartea.

20 iun. 2017, 11:32
Doi tineri au murit la scurt timp după ce au încins o partidă de AMOR în maşină. Cum s-a întâmplat tragedia FOTO

Yana Kryuchkova şi Evgeny Chernov , ambii de 22 de ani, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care erau a ajuns într-un lac, pe marginea cărora s-au oprit ca să facă dragoste, scrie spynews.ro. Din nefericire, ei nu au reuşit să iasă la timp din maşină şi s-au înecat.

Citeşte şi SEX-TAPE cu o JURNALISTĂ expulzată din Rusia, folosit pentru şantaj. Cine vrea TĂCEREA ziaristei DE INVESTIGAŢII

Yana Kryuchkova şi Evgeny Chernov au plecat într-o dimineaţă spre lacul din regiunea Volgograd, Rusia. Când au văzut că nu se mai întorc acasă şi că nu reuşesc să dea de ei la telefon, familiile au alertat poliţia.

După lungi căutări, ei au fost găsiţi fără suflare în maşina care a ajuns pe fundul lacului. Potrivit anchetatorilor ruşi, autoturismul era scos din viteză şi, pentru că cei doi se iubeau atât de intens, nu au observat că vehicului a început să meargă singur şi a ajuns în lac.

„Masina a fost recuperat din lac, iar trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost găsite pe banchetă din spate”, a declarat un anchetator, conform sursei citate mai sus.