Doi tineri au plecat la PESCUIT, dar au chemat POLIŢIA când au văzut ce a rămas agăţat în acul undiţei FOTO

Doi tineri de 17 ani din Marea Britanie au vrut să pescuiască pe râul Tamisa, dar în acul unidiţei a rămas blocată o valiză. Atunci când au deschis-o, tinerii au s-au speriat şi au chemat poliţia, după ce şi-au dat seama că au dat de o armă folosită de un criminal plătit şi apoi aruncată în apă. 

09 sept. 2013, 17:39

Alex Weller şi Josh Cookau găsit o valiză suspectă în timp ce voiau să prindă peşte în oraşul Oxford. În interiorul ei se afla o puşcă, un pistol militar şi multa muniţie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Surpriza din geamantan. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră în bagajele unui neamţ VIDEO

La faţa locului au ajuns de urgenţă autorităţile, care au confiscat armele, declarând că acesta este un set folosit de obicei de criminalii plătiţi.

Ne-am speriat când am văzut valiza. Am închis-o şi apoi ne-am dat în spate. Am crezut că este plină de bani, documente sau un calculator. Balamalele erau deschise şi toate armele erau în interior„, au declarat adolescenţii.

Citeşte şi Acadele cu cocaină, descoperite pe aeroportul din Ghana

Conform poliţiştilor, valiza ar fi valorat o adevărată avere în mâinile criminalilor, fiind vorba despre arme aduse ilegal în Marea Britanie. În prezent, o anchetă se află în desfăşurare, oamenii legii încercând să dea de urma posesorului.