Doi tineri au rămas orbi din cauza petardelor din noaptea de Revelion

La o săptămână de la Revelion continuă să ajungă la Spitalul de Oftalmologie din Capitală oameni răniţi de petarde. 12 tineri au necesitat intervenţii de urgenţă, iar doi dintre ei şi-au pierdut vederea, informează România TV.

06 ian. 2016, 21:38
Doi tineri au rămas orbi din cauza petardelor din noaptea de Revelion

Autoritatile sunt din ce in ce mai ingrijorate dupa ce la Spitalul de Oftalmologie din Capitala ajung tot mai multi copii si tineri carora le-au explodat petarde in fata. Ultimele cazuri sunt cele ale unui adolescent de 12 ani din Timis si al unui tanar de 24 de ani, din Baia Mare, care nu vor mai vedea niciodata.

Amandoi s-au ranit cand au aprins petarde in noaptea dintre ani, iar minorul chiar sub ochii tatalui. De altfel, doar la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti au ajuns de la inceputul anului, si pana in prezent 12 oameni raniti de petarde.

Autorităţile susţin că este cel mai negru bilant din ultimii şapte ani. Politistii au demarat anchete in fiecare dintre aceste cazuri pentru a vedea cine poate fi tras la raspundere.

Totul se intampla in contextul in care, in ultimele doua luni ale anului 2015 au fost confiscate peste 100 de tone de materiale pirotehnice in incercarea de a limita vanzarile, catre populatie.

Citeşte şi