Doi tineri, bătuţi de un luptător K1 într-un bar din Sibiu

O bătaie cruntă a avut loc într-un bar din Sibiu, la petrecerea de Crăciun, iar doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, relatează România TV.  Cei doi au depus reclamaţie la poliţie şi spun că cel care i-a atacat este un luptător de K1.

28 dec. 2015, 06:57
Doi tineri, bătuţi de un luptător K1 într-un bar din Sibiu

Cei doi tineri ieşiseră în oraş să se distreze, iar spre dimineaţă au mers la restaurant. Acolo însă au avut parte de un schimb dur de replici cu un alt tânăr din restaurant.

Aceştia au început să se certe pe singura masă liberă din local. La scurt timp, însă, tânărul a dat semne că renunţă şi a plecat. S-a întors însă însoţit de un luptător K1. Cei doi tineri susţin că au fost bătuţi crunt chiar în faţa restaurantului de luptător, care a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tinerii bătuţi au ajuns de urgenţă la spital, unde medicii le-au pus mai multe copci. În urma bătăii crunte, victimele s-au ales şi cu probleme cu vederea.

Aceştia au depus o plângere, iar oamenii legii au deschis o anchetă. Cu toate acestea, luptătorul K1 susţine că nu el este vinovat, mai mult acesta spune că în momentul în care a avut loc bătaia el era acasă.

Citeşte şi Bătaie generală în stradă, la Constanţa. Şase oameni au ajuns la spital