Doi tineri, cercetaţi pentru trafic de droguri. Unul dintre ei a fost prins cu un colet care conţinea 1,5 kg de cannabis

Poliţiştii din Maramureş şi procurorii DIICOT cercetează doi membri ai unei grupări infracţionale, specializate în traficul cu droguri de risc şi mare risc. Unul dintre ei, în vârstă de 19 ani, a fost prins cu un colet care conţinea 1,5 kilograme de cannabis şi pastille de MDMA aduse din Spania.

13 mart. 2019, 13:33
Doi tineri, cercetaţi pentru trafic de droguri. Unul dintre ei a fost prins cu un colet care conţinea 1,5 kg de cannabis

„La începutul acestei săptămâni, poliţiştii au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, un tânăr, de 19 ani, în momentul în care urma să primească un colet cu droguri. Coletul conţinea 1,543 kg de cannabis şi 150 de pastile de MDMA şi era transportat din Spania, prin intermediul unei firme de transport”, a transmis, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ulterior, a fost efectuată o percheziţie la locuinţa unui alt tânăr, de 22 de ani, implicat în cauză, în urma căreia au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

Cei doi au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat de procurori, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Marţi Tribunalul Maramureş a dispus faţă de unul dintre tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt măsura controlului judiciar.

Cei doi sunt acuzaţi de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri.