Doi tineri de 17 şi 19 ani au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în Vaslui

Doi tineri în vârstă de 17 şi 19 ani au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina pe raza localităţii Creţeşti, în județul Vaslui. Șoferul de 19 ani a reușit să iasă singur din mașină. Prietenul lui, aflat pe scaunul din dreapta, a rămas încarcerat.

09 feb. 2024, 11:00
Doi tineri de 17 şi 19 ani au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în Vaslui

Doi tineri de 17 şi 19 ani au fost răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina în Vaslui. Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, iar la faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, între care şi un minor în vârstă de 17 ani. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat, răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului.

Citește și: Incendiu violent la o cisternă răsturnată, care transporta 40 de tone de motorină, în Brăila. Șoferul ar fi murit carbonizat

În autoturism se afla o persoană încarcerată, dar în stare de conştienţă. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 19 ani, se autoevacuase. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI şi au început operaţiunile pentru descarcerarea victimei, concomitent fiind acordat şi primul ajutor.

Citește și: VIDEO Șofer de 72 de ani, senzații tari pe Autostrada A1. Bărbatul a fost prins când circula pe contrasens, cu permisul suspendat

După extragerea şi stabilizarea victimei, echipajul ambulanţei SMURD l-a transportat la spital pe băiatul în vârstă de 17 ani. Cealaltă victimă a fost evaluată de echipajul ambulanţei SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanci, pentru Agerpres.