Doi tineri din Bacău, reţinuţi de poliţişti după comiterea mai multor tâlhării

Doi tineri în vârstă de 20 de ani, din comunele băcăuane Nicolae Bălcescu şi Horgeşti, bănuiţi că au comis şase infracţiuni de tâlhărie asupra unor femei, au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti.

17 iun. 2013, 17:51
Doi tineri din Bacău, reţinuţi de poliţişti după comiterea mai multor tâlhării

Prezentaţi, luni, în faţa unei instanţe de la Judecătoria Bacău suspecţii au primit arest preventiv pentru 29 de zile, perioadă în care anchetatorii vor continua efectuarea cercetărilor.

„Anchetatorii au stabilit, până în prezent, faptul că B. Ovidiu şi C. Gabriel în timp ce se aflau pe strada 9 Mai din Bacău au deposedat-o, prin smulgere, de bijuteria din aur pe care o purta la gât o femeie în vârstă de 56 de ani, din Bacău. De asemenea, poliţiştii au mai aflat că suspecţii acţionau împreună, deplasându-se în municipiul Bacău pentru a comite astfel de infracţiuni. În perioada 21 mai -13 iunie alte cinci persoane de sex feminin din Bacău, având vârste cuprinse între 41 şi 61 de ani, le-au căzut victime celor doi fiind deposedate, în acelaşi mod agresiv, de bijuteriile purtate la gât”, a declarat, pentru Agerpres, inspector Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Iniţial, faţă de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, dar în urma extinderii cercetărilor şi în baza sesizărilor anterioare făcute de persoanele tâlhărite, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Citeşte şi Turist tâlhărit de 2.500 de lei, într-un club din Mamaia