Doi tineri din Botoşani au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre pe bicicletă

Doi tineri din Botoșani au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre pe bicicletă, trecând prin toate țările riverane Mării Negre.

25 oct. 2017, 16:36
Doi tineri din Botoşani au parcurs, în 52 de zile, întreg litoralul Mării Negre pe bicicletă

Miercuri, cei doi bicicliști, Dragoș Hrițuleac și Valeriu Catargiu, au ajuns la Primăria municipiului Dorohoi, unde au fost întâmpinați de primarul Dorin Alexandrescu, dar și de către prefectul Dan Șlincu.

Dragoș Hrițuleac și Valeriu Catargiu au avut cu ei doar strictul necesar: echipament de campat, pentru gătit, îmbrăcăminte tehnică, câteva scule și gadgeturi.

‘Cele mai mari probleme le-am avut în trafic, cu mașinile, noi fiind pe biciclete. Ne-am convins de cât respect au parte bicicliștii în general din partea participanților la trafic’, a afirmat Dragoș Hrițuleac, relatând oficialilor din aventurile, experiențele trăite pe traseu.

Primarul Dorin Alexandrescu le-a înmânat câte o diplomă de mulțumire și câte o medalie, iar prefectul Dan Șlincu i-a felicitat pentru curaj și pentru determinarea de care au dat dovadă continuându-și drumul, în ciuda dificultăților.