Doina Pană, noul ministru al Apelor şi Pădurilor, a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Bistriţa

Doina Pană, noul ministru al Apelor şi Pădurilor, a demisionat, sâmbătă, la şedinţa Comitetului Executiv Muninicipal al PSD, din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bistriţa, motivând că noile responsabilităţi de la Bucureşti nu îi mai permit să conducă şi organizaţia din Bistriţa.

08 iul. 2017, 14:57
Doina Pană, noul ministru al Apelor şi Pădurilor, a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Bistriţa

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Bistriţa, Doina Pană, a demisionat, sâmbătă, din funcţia pe care o deţinea la nivelul organizaţiei, după ce şi-a anunţat colegii în şedinţa Comitetului Executiv Muninicipal al PSD că noile responsabilităţi de la Bucureşti, care îi vor ocupa foarte mult timp, nu îi mai permit să conducă şi organizaţia din Bistriţa.

”În cadrul şedinţei care a avut loc astăzi a Comitetului Executiv Muninicipal al PSD Bistriţa, doamna deputat Doina Pană a renunţat la funcţia de preşedinte al organizaţiei. Această funcţie este o mare responsabilitate. Dânsa a condus organizaţia municipală cu foarte multă responsabilitate şi implicare, însă noua misiune guvernamentală a determinat-o să renunţe la această funcţie. Urmează paşii statutari – organizarea unor noi alegeri pentru întreaga strucură de conducere. Noi nu putem decât să îi mulţumim pentru toată activitatea domniei sale, pentru rezultatele obţinute şi să îi urăm succes în noua activitate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Daniel Suciu.

Doina Pană arată, într-un comunicat de presă, că plecarea din fruntea organizaţiei de la Bictriţa a reprezentat pentru ea ”un moment sufletesc greu”.