Doina Teodoru a cedat! Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV: „Nu pot! Mie mi s-a tăiat complet.”

Ultimele etape ale competiției America Express devin din ce în ce mai dificile pentru echipele rămase în concurs. Doina Teodoru a ajuns la limită. Vedeta nu a mai putut să își controleze emoțiile și a izbucnit în plâns chiar în fața camerelor de filmat.

07 mart. 2023, 08:46
Doina Teodoru a cedat! Vedeta a izbucnit în lacrimi la TV: „Nu pot! Mie mi s-a tăiat complet.”

Competiția „America Express” nu este atât de ușoară pe cât ar putea părea, iar cu cât concurenții se apropie mai mult de etapele finale lucrurile devin cu atât mai dificile. Doina Teodoru a simțit acest lucru pe pielea ei. Aceasta nu a mai putut să își controleze emoțiile și a izbucnit în plâns chiar în fața camerelor de filmat. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a început să plângă la America Express, după ce a aflat care este cerința pentru una dintre probele competiției.

Doina Teodoru în lacrimi

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să mănânce porcușori de Guineea, dar nu orice porcusori, ci cei pe care chiar ei îi aduseseră în locația respectivă. Aflând care este proba, Doina nu a mai putut să își controleze emoțiile și a îzbucnit în plâns instantaneu.

„Mie mi s-a tăiat complet. Nu pot să mănânc. Mi-a picat fața. Când am văzut cuiul acela în farfurie… Cine e, Florin sau Sorin? Par a fi Florin și Sorin care s-au mâncat unul pe altul”, a spus Doina Teodoru, la „America Express”. Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a salvat situația și a mâncat rozătoarele.

Cea de-a opta etapă din Columbia a competiției „America Express” a început aseară, la Antena 1, iar probele sunt mai dificile ca niciodată. În joc au mai rămas cinci echipe, care au fost nevoite să se lupte pentru calificarea la jocul de amuletă și Joker. În această seară urmează ca Irina Fodor să ofere ultima imunitate din acest sezon.

Ediția de aseară a fost lider de audiență, ceea ce nu este neapărat surprinzător, dat fiind că probele de aseară au fost…cel puțin spectaculoase. Concurenții celor cinci echipe au fost puși în fața celor mai odioase „surprize” culinare. Aceștia au fost nevoiți să conusume cea mai variată gamă de insecte, de la viermi la furnici. Aceștia au „savurat” delicatesele local pentru a putea câștiga recompensa ediției: participarea la jocul de amuletă și Joker. În această cursă s-au calificat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, frații Gavril și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Marii câștigători din ediția de ieri a emisiunii au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au obținut un avantaj uriaș. Aceștia pot să folosească mașina de producție pentru a ajunge la următoarea locație în timpul întrecerii pentru ultima imunitate.