Doinița a murit la 29 de ani într-un accident cumplit. Două copile sunt nevoite să crească fără mamă. „Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine”

Au trecut două săptămâni de când Doinița, o tânără de 29 de ani, mama a două fetițe, a pierit în urma unui cumplit accident rutier.

07 aug. 2023, 13:16
Doinița a murit la 29 de ani într-un accident cumplit. Două copile sunt nevoite să crească fără mamă. „Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine”

După accident, Doinița a fost transportată la spital. Familia a făcut un apel disperat pentru ca tânăra să fie transferată la o clinică din Germania, unde ar fi trebuit să fie supusă unui tratament de 250.000 de euro. Din nefericire, nu a mai fost posibil fiindcă a murit pe patul de spital.

„La data de 24 iulie am primit un apel în care am fost informat că soția mea – Doinița Prodan a fost implicată într-un accident rutier. Era în ziua ei de naștere. Când am ajuns la spital, cele auzite de la doctor, m-au îngrozit atât de tare încât am simțit că s-a oprit timpul în loc. Sunt o mulțime de traumatisme și starea ei este critică! Medicii doar una ne zic: „rugați-vă pentru ea, Doinița are nevoie de o minune!”. Acum noi am identificat posibilitatea de a o transporta la o clinică performantă din Germania care se va ocupa în totalitate de intervențiile chirurgicale care urmează a fi efectuate urgent! Suma preventiv estimată de către clinică este de 250 000 € (faza incipientă a intervențiilor chirurgicale). Mală adresez tuturor să se roage pentru soția mea. Ea este așteptată acasă de două fetițe de 2 și 5 ani! Noi credem în puterea și dorința ei de a trăi! Doinița, noi te așteptăm!!!!!!!!!!”, scria soţul femeii, la vremea respectivă.

Citește și Două femei au încercat să intre în țară prin aeroportul Otopeni cu aproape 4 kg de bijuterii ascunse în pungi cu cereale

Accidentul s-a petrecut în Chișinău, în 24 iulie, chiar în ziua în care Doinița împlinea 29 de ani. Patru mașini au fost implicate în accident, iar unul dintre șoferi a fugit de la locul faptei. Din cauza că nu s-a activat airbagul, cutia toracică i-a fost grav afectată, iar organele pur și simplu i-au fost străpunse de coastele rupte în câteva secunde, potrivit Jurnal.md.

Medicii nu au mai avut cum să o salveze pe Doinița. Tânăra mamă a lăsat în urmă un soț îndurerat și două fetițe nevoite să crească fără mamă.

Soțul femeii a dat vestea cea tristă pe pagina sa de Facebook. „Scumpa mea …. tu sa știi ca noi o sa te purtam in suflet mereu ca o minune din viata noastră! Sa știi ca Teia și cu Mira o sa te iubeasca mereu ! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire in viata lor ! Dumnezeu sa te ierte ! Inima mea s-a oprit și refuza sa bată fara tine ! Te iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.

Citește și Un nou model de afacere în România: clienții vin să-și culeagă singuri fructele și legumele

Apropiații au ținut să transmită și ei numeroase mesaje de condoleanțe după moartea Doiniței. „Dumnezeu să-ți poarte pașii în lumină și sa dea putere celor rămași!”, ”Această pierdere este de neînlocuit. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace”, „Nu poate sa facă asa Dumnezeu, nu poate rămânea doi copii fără cea mai scumpa persoana,să răspundă cu viata cel ce a luat mama la doi copii”, „Suntem profund îndurerați împreună cu voi. Sincere condoleanțe. Dumnezeu o va primi în împărăția Sa iar noi îi v-om păstra amintirea.”, „Condoleanțe! Am crezut până în ultima clipă că poate se întâmplă o minune. Îmi pare foarte rău”, „Pacat, am sperat ca va invinge moartea .Dumnezeu s-o aiba in paza–-Condoleante familiei indurerate…… ”, „Nu există cuvinte care să vă poată alina durerea si tristețea prin care treceți, Liviu…, O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens… Sincere condoleanțe, Dumnezeu s-o odihnească în pace”, au spus ei.