Doiniţa Băsescu: Eu sunt inginer, nu-mi cereţi părerea. Dar voi da declaraţii în procesul soţului meu

Doiniţa Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a refuzat să comenteze cererea lui Pavel Abraham de a o cita în cadrul procesului în care este acuzat soţul ei.

18 aug. 2014, 13:48
Doiniţa Băsescu: Eu sunt inginer, nu-mi cereţi părerea. Dar voi da declaraţii în procesul soţului meu

„Eu sunt inginer, nu-mi cereţi părerea”, a răspuns Doiniţa Băsescu, fiind întrebată cum comentează cererea lui Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial, de a o audia în cadrul procesului în care este acuzat soţul ei.

Totuşi, avocatul acesteia a declarat că, dacă va fi chemată, va merge în instanţă pentru a da declaraţii.  

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a cerut ca soţia lui Mircea Băsescu, Doiniţa Băsescu să fie audiată în calitate de martor în procesul membrilor familiei lui Bercea.

“Noi am propus-o ca martor. Noi am propus să fie audiaţi şi cei în cauză, respectiv Mircea Băsescu, Marian Căpăţână, dar şi Izaura, Fănica, toate persoanele care într-o formă sau alta au intrat în contact cu această cauză în jurul căreia se învârt toate elementele, darea unei sume de bani pentru a influenţa actul de justiţie”, a precizat Pavel Abraham.

Apărătorul familiei Anghel a afirmat că Bercea Mondial doreşte să facă un nou denunţ şi că urmează să vadă probele respective şi să decidă dacă acestea ar putea rezista în instanţă, fiind vorba atât de înregistrări, cât şi de diverse înscrisuri.