Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit după șase ani de relație. Anunțul făcut de actriță

Încă un cuplu din showbizul românesc a decis să își spună adio. Doinița Oancea și Adrian Călin au decis să pună punct relației după ce au realizat că își doresc lucruri diferite de la viață.

18 apr. 2021, 15:57
Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit după șase ani de relație. Anunțul făcut de actriță

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit. Cei doi se logodiseră în urmă cu un an și deja își făcuseră planuri de nuntă.

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit după șase ani de relație. Anunțul făcut de actriță

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au despărțit extrem de discret și, potrivit unor surse, în ultima vreme, cei doi nu mai găseau țeluri comune.

Astfel, au urmat o serie de discuții și, la final, au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, actrița nu își dorește o relație de prietenie cu fostul logodnic, însă, nu exclude acest lucru în viitor… după ce rănile sufletești i se vor vindeca.

Citește și: Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor. Motivul pentru care refuză: „De pupat, mă pup”
 

“Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat,evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a dezvăluit vedeta în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Citește și: Lora rupe tăcerea despre relaţia cu Ghenu. Cum s-a întâmplat totul: „A fost atât de încercată şi de greşit interpretată”