LIGA CAMPIONILOR. Leicester, aventura continuă. Calificare senzaţională în sferturi, în dauna Sevillei

Real Madrid, Borussia Dortmund, Bayern Munchen, FC Barcelona, Juventus Torino şi Leicester sunt echipele calificate până acum în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, ultimele două calificate urmând să se stabilească miercuri seara.

14 mart. 2017, 15:48
LIGA CAMPIONILOR. Leicester, aventura continuă. Calificare senzaţională în sferturi, în dauna Sevillei

DOLCE SPORT LIGA CAMPIONILOR LIVE VIDEO. Leicester a reuşit să elimine câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Europa, la capătul unui meci epic. Posesia a fost covârşitoare în favoarea andaluzilor, 67-33 şi, mai mult, aceştia au ratat în minutul 80 o lovitură de la 11 metri care ar fi trimis meciul în prelungiri. Steven N’Zonzi a executat, dar Kasper Schmeichel, portarul lui Leicester, a avut o intervenţie excepţională.

Că totul a fost miercuri seara împotriva Sevillei stă dovadă şi faptul că în minutul 54, cu câteva secunde înainte ca Leicester să marcheze pentru 2-0, Escudero a trimis mingea în transversala porţii englezilor.

Juventus Torino – FC Porto (în tur, 2-0) 1-0 (Dybala – min. 42, din 11 metri)

Leicester – FC Sevilla (în tur, 1-2) 2-0 (Morgan – min. 27, Albrighton – min. 54)

Juve este mare favorită la calificare în disputa cu Porto, după ce a câştigat pe Dragao, doar un cataclism putând determina eliminarea liderului din Serie A, după 2-0 în deplasare. În aceste condiţii meciul serii se joacă în Anglia, între campioana din Premier League, Leicester, şi deţinătoarea trofeului Ligii Europa, FC Sevilla.

Andaluzii au avut meciul în mână, ratând un penalty şi conducând cu 2-0 până în minutul 73, când Vardy a readus-o pe Leicester în cărţile calificării. Asta înseamnă că englezilor le va fi suficient un 1-0 în această seară, dar în teren se anunţă o bătălie intensă.