DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE DINAMO STEAUA 2016: 1-1. Astra se distanţează

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE DINAMO STEAUA 2016 1-1: Echipa Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat pe teren propriu, cu Steaua, în prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care arbitrul Ovidiu Haţegan a eliminat câte un jucător de la fiecare formaţie, pe Steliano Filip şi pe Hamroun.

06 mart. 2016, 16:37
DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE DINAMO STEAUA 2016: 1-1. Astra se distanţează

DOLCE SPORT LIVE VIDEO ONLINE DINAMO STEAUA 2016: Gazdele nu au mai pierdut un meci în campionat din 2 noiembrie 2015, Dinamo – Viitorul 1-5. Au urmat șapte victorii şi trei remize. Înfrângerea suferită cu FC Voluntari, scor 1-3, a fost singura pe care „roş-albaştrii” au înregistrat-o în ultimele șapte partide din campionat, interval în care au mai bifat patru succese şi două rezultate de egalitate.

DINAMO – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE HD AICI

FINAL DE MECI: DINAMO – STEAUA 1-1 şi Astra este tot mai aproape de titlu duppă victoria cu Viitorul

Min. 90+6: Cerniauskas scoate de pe linia portii, Steaua putea obtine victoria in ultimele secunde.

min. 84: Steliano Filip îl ia de gât pe Hamroun și fotbalistul Stelei cade la pământ. Ambii vad CARTONAŞUL ROŞU. 

MIN. 80: DINAMO – STEAUA 1-1, Bicfalvi egalează cu capul, greşeală Papp. 

Min. 78: Bicfalvi, din nou aproape de egalare. Lovitură liberă de la 17 metri executată magistrală, paradă Niţă, care se loveşte de bară, dar îşi salvează echipa. 

min. 72: Hamroun este văzut bine cu o centrare în careu, dar reluarea sa cu capul este mult pe lângă buturile dinamoviștilor

Min. 64: Bicfalvi, aproape de egalare, Nita respinge in BARA!

Min. 62: Dinamo profită de retragerea Stelei. Batin trage cu stângul, dar balonul ocolește poarta lui Niță

Min. 53: Hamroun își încearcă norocul și șutează de la 35 de metri, mingea sa se duce mult peste poarta lui Cerniauskas

Min. 45: Dinamo – Steaua 0-1, la pauză

Min. 40: Muniru, aproape de gol la prima atingere de balon, portarul dinamovist respinge cu greu.

Min. 36: Marica scapă singur, şutează puţin pe lângă bară, dar se autoaccidentează şi cere schimbarea. 

Min. 35: Lovitură liberă pentru Steaua de la 18 metri, Stanciu bate peste poartă

Min. 22: Chipciu, din nou aproape de gol, ratează pasa decisivă către Marica

Min. 19: Meci superb! Essombe, singur cu Niţă, nu reuşeşte să egaleze!


Min. 19: Meci superb! Essombe, singur cu Niţă, nu reuşeşte să egaleze!

Min. 17: Chipciu loveşte bara transversală, Cerniauskas a deviat şutul…

Min. 11: Hamroun deschide scorul, 1-0 pentru Steaua, iar un minut mai tarziu stelistii scot de pe linia porţii. Dinamoviștii au cerut însă ofsaid, insistând că algerianul s-ar fi aflat în afara jocului în momentul pasei primite de la Nicușor Stanciu. Ovidiu Hațegan a ignorat protestele gazdelor și a validat reușita.

Peste 350 de suporteri stelişti sunt prezenţi, duminică seara, pe Stadionul Dinamo, la derbiul campionatului, fanii „roş-albaştilor” fiind pentru prima dată alături de formaţia favorită din decembrie 2014.

Suporterii Stelei sunt fără însemne, steaguri şi bannere. Clubul oaspete a solicitat dinamoviştilor 600 de bilete pentru acest meci.

Echipa Steaua nu a mai fost susţinută din tribune de fanii de la Peluza Nord şi de la Peluza Sud din decembrie 2014, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat printr-o decizie irevocabilă marca Steaua Bucureşti înregistrată de gruparea patronată de Gigi Becali.

Meciul FC Dinamo – Steaua se dispută, duminică, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului.

Echipele de start: 

Dinamo: 1. Vytautas Cerniauskas — 73. Andrei Marc, 6. Ante Puljic, 17. Miha Mevlja, 94. Steliano Filip — 28. Paul Anton (căpitan) — 9. Dorin Rotariu, 8. Erik Bicfalvi, 20. Antun Palic, 22. Romario Kortzorg — 18. Marcel Essombe. Antrenor: Mircea Rednic. 
Rezerve: 12. Victor Rîmniceanu — 5. Ionuț Nedelcearu, 10. Harlem Eddy Gnohere, 21. Leo Bartalsstovu, 24. Valentin Costache, 29. Paul Batin, 96. Vlad Olteanu. 

Steaua: 1. Florin Niță — 3. Paul Papp, 33. Fernando Varela (căpitan), 30. Gabriel Tamaș, 13. Alin Toșca — 6. Mihai Pintilii, 10. Nicolae Stanciu — 77. Adrian Popa, 7. Alex Chipciu, 5. Jugurtha Hamroun — 9. Ciprian Marica. Antrenor: Laurențiu Reghecampf. 
Rezerve: 12. Valentin Cojocaru — 2. Cornel Râpă, 11. Muniru Sulley, 15. Marko Momcilovic, 25. Gregory Tade, 55. Alexandru Bourceanu, 95. Popadiuc. 

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitri asistenți adiționali: Dragoș Istrate (București), Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Mircea Mihail Grigoriu (București) 
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Ion Craiu (București) — LPF

Dinamo a terminat sezonul regulat cu al treilea atac din campionat, cu 36 de goluri înscrise. Steaua a marcat 35. De notat şi faptul că, ambele formaţii au înregistrat câte șapte jocuri fără gol înscris.

Se vor confrunta două dintre cele mai bune apărări din campionat, Dinamo – 10 jocuri fără gol încasat, Steaua – 9. La acest capitol, trebuie menţionat că Dinamo, cu patru goluri primite, respectiv Steaua, cu șase goluri încasate, sunt cele mai bune defensive la capitolul faze fixe.

Partida de duminică va fi cea de a 162-a întâlnire directă dintre cele două în toate competiţiile. 134 dintre acestea s-au disputat în Liga 1 Orange, cifră care face din Steaua – Dinamo cel mai întâlnit duel din campionatul României.

Palmaresul confruntărilor directe pe prima scenă este favorabil „alb-roşilor”, cei care s-au impus de 46 de ori, cu cinci victorii peste numărul succeselor izbutite de „roş-albaştrii” (41 victorii Steaua).

 

DINAMO-STEAUA DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul de duminică DINAMO-STEAUA. Acesta va fi asistat de Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Ovidiu Haţegan va fi prezent la Euro 2016. Arbitrul central în vârstă de 34 de ani a fost promovat în vara trecută în categoria Elite. El este extrem de bine cotat în Europa, în urmă cu o săptămână fiind la centru la partida dintre Tottenham și Fiorentina, din UEFA Europa League.

DINAMO-STEAUA DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Ovidiu Haţegan a fost desemnat să conducă la centru de CCA şi derby-ul din august DINAMO-STEAUA, încheiat la egalitate 0-0. Ambele formaţii au lăudat arbitrajul după partidă.

DINAMO-STEAUA.. Meciul DINAMO-STEAUA, din Cupa României a ținut în fața televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori. Atât au totalizat cele trei canale care au difuzat partida: Pro TV, Digi Sport și Dolce Sport. Cei mai mulți au fost pe Pro TV: trei sferturi din cei 2,5 milioane de români care s-aui uitat la meci l-au urimărit la Pro TV. Peste 400.000 de români au văzut meciul la Digi Sport, iar pe Dolce Sport s-au uitat la meci 150.000 de români.

DINAMO-STEAUA, meci din etapa 1 a play-off-ului din Liga I, este programat, duminică, de la ora 20:30, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.