DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS. Simona Halep (3 WTA) joaca finala de la Cincinnati impotriva liderului WTA, Serena Williams, de la ora 22:00, in direct pe Dolce Sport 1.

23 aug. 2015, 18:45
DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS

DOLCE SPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS, finala de la Cincinnati. Pentru Halep, aceasta este a 19-a finală din carieră, a doua consecutivă.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO AICI

Scorul partidelor dintre Halep şi Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată în martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.

În octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, sportiva noastră a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori şi de fiecare dată s-a impus Williams. Prima dată au evoluat una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, toate pentru americancă.

Vestea excelentă pentru sportiva noastră este că de săptămâna viitoare revine pe locul 2 WTA, indiferent ce va face în finala de azi.

Locul 2 în clasamentul WTA este important la stabilirea capilor de serie pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open, competiţie care va începe la 31 august. A doua favorită va avea certitudinea că nu o va întâlni înaintea finalei pe Serena Williams.