Doliu imens! A MURIT o actriţă pe care toată lumea o ştia de la TV. Suferea de o BOALĂ INCURABILĂ

Christian Bach, una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, a murit la vârsta de 59 de ani. Deşi a murit pe 26 februarie, familia acesteia a făcut anunțul pe 1 martie, printr-un comunicat.

01 mart. 2019, 15:06
Doliu imens! A MURIT o actriţă pe care toată lumea o ştia de la TV. Suferea de o BOALĂ INCURABILĂ

Christian Bach a murit în urma unui stop cardio-respirator, însă problemele de sănătate ale actriței de telenovele erau cunoscute de ceva vreme. Actrița de origine argentiniană se retrăsese din lumina reflectoarelor în urmă cu un an. Soțul Christinei Bach, actorul Humberto Zurita, este cel care a făcut anunțul trist, prin intermediul unui comunicat.

Doliu în lumea muzicii. Un compozitor drag românilor a murit. A compus până în ultima clipă

„Mereu și-a dorit ca problemele personale să rămână în intimitate, pentru a putea duce o viață normală, dincolo de profesia de actori. Astăzi, această parte a vieții ne obligă să facem publică marea pierdere din familia noastră”, se arată în comunicat.

TRAGEDIE URIAŞĂ pentru fostul portar al NAŢIONALEI. Soţia lui gravidă A MURIT şi copilul născut prematur este în STARE GRAVĂ

Christian Bach s-a născut pe 9 mai, în 1959, în Argentina. A studiat Dreptul, apoi s-a mutat în Mexic, pentru a se face actriță. A jucat mai multe roluri negative. A avut roluri în telenovele precum Los ricos también lloran, La patrona, Impostora, Vidas robadas, dar și altele. În „Impostora”, aceasta a jucat alături de fiul ei, Sebastian Zurita.

Actriţa suferea de o boală gravă și incurabilă la oase, cu care se lupta de mai bine de trei ani.