DOLIU în casa Denisei Răducu, la 2 ani de la moartea artistei

Tragedia care a lăsat o țară întreagă fără cuvinte stârnește și acum fiori, pentru apropiații familiei din comuna Ștefănești, acolo unde a copilărit Denisa Răducu.

18 nov. 2019, 08:10

În urmă cu 2 ani și 3 luni, artista, pe atunci în vârstă de 27 de ani, era condusă pe ultimul drum de familie, în satul natal, scrie wowbiz.ro.

După luni bune de suferință din cauza bolii, vlăguită de puteri până a ajuns piele și os, fata s-a stins, lăsând în urma ei multe semne de întrebare și multă durere.

Citeşte şi Motivul CUTREMURĂTOR pentru care tatăl Denisei Răducu ţine şi acum doliu pe casă. Fiica sa a murit în 2017

Un tată care s-a ales cu o paralizie facială din cauza șocului morții ei, o mamă îndurerată și care merge zi de la mormântul ei și o soră care s-a luptat ca moștenirea artistică a Denisei să dăinuiească mai departe.
Familia refuză să depășească momentul. Doliul este prezent și acum în casa lor

Pentru familie, viața a rămas blocată în momentul morții fetei lor. La casa din Ștefănești a fost adus inclusiv doliul de la apartamentul Denisei din București și diverse fotografii cu ea. Toate acestea au fost așezate în cureta casei unde a copilărit Denisa.

„A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă. Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.