Doliu în fotbal. Jucătorul de 23 de ani a murit subit pe teren. Ambulanţa a ajuns după 20 de minute

Doliu fără margini în lumea fotbalului! Un portar de numai 23 de ani a murit pe teren, la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul unui meci amical.

31 aug. 2021, 12:10
Doliu în fotbal. Jucătorul de 23 de ani a murit subit pe teren. Ambulanţa a ajuns după 20 de minute

Doliu în fotbal.  Este vorba despre Alexander Shishmarev, portarul echipei Krasnaya Zvezda din oraşul rusesc Sovetsk, care a murit subit în timpul unui amical. „Este o tragedie pentru noi toți”, spune Alexander Gvardis, șeful federației locale de fotbal, despre incidentul ce a avut loc pe stadionul echipei Baltika-M. „Shishmarev a sărit după o minge şi s-a lovit de un jucător de la Baltika, apoi a căzut. Din primele date, şi-a înghitit limba, s-ar fi sufocat. În mod clar, nu a fost din cauza unei lovituri la cap. Ambulanţa a ajuns la stadion după 15-25 de minute de la apel”, a mai precizat Gvardis, potrivit Russia Today.

Lee „Scratch” Perry, legenda muzicii reggae, a murit

Sergey Kandalov, şeful serviciului de presă al echipei gazdă, Baltika-M, a făcut precizări despre decesul suspect: „Alexander a fost lovit în zona gâtului de către adversarul cu care s-a ciocnit în viteză. Medicii noştri, unii dintre cei mai buni din regiune, erau prezenţi la meci. Ei au intrat imediat pe teren, însă n-au mai putut face nimic. Medicii de pe ambulanţă au încercat să-l ajute timp de o oră, însă, din păcate, a murit în ambulanţă.”

Doliu în lumea filmului. Un actor drag românilor a murit: „Noapte bună, tată. Te iubim”

Oamenii implicaţi în fotbalul din regiune au promis că vor ajuta, inclusiv financiar, familia lui Alexander Shishmarev.

Doliu în fotbal.  Echipa naţională de fotbal a Rusiei a trimis un mesaj de condoleanţe pe Twitter, după vestea morţii tânărului portar.

https://twitter.com/FederalPress/status/1431807776238485507?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1431807776238485507%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.capital.ro%2Fdoliu-fara-margini-in-lumea-fotbalului-a-murit-pe-teren-la-numai-23-de-ani.html