Doliu în fotbal. Un fost jucător de la Pandurii a murit într-un accident de maşină

Maximiliano Giusti, fostul jucător al formaţiei Pandurii Târgu Jiu, a murit sîmbătă într-un accident de maşină în San Nicolas de los Arroyos, Buenos Aires.

08 oct. 2016, 19:46
Doliu în fotbal. Un fost jucător de la Pandurii a murit într-un accident de maşină

Maximiliano Giusti avea 25 de ani şi se afla sub contract cu gruparea Mushuc Runa, din prima divizie a Ecuadorului. La Pandurii Târgu Jiu a jucat în primăvara lui 2014. El a evoluat în şapte partide pentru gorjeni, marcând două goluri.

Giusti a înscris golul de 1-0 într-o partidă cu Dinamo şi a marcat unicul gol al unei dispute de la Mediaş, câştigată de Pandurii. Argentinianul semnase pe 4 luni, iar după finalul ediţiei de campionat 2014/2015 el s-a transferat în prima ligă din Peru, la León de Huánuco.

Sâmbătă dimineaţa, Maximiliano Giusti a pierdut controlul automobilului său marca Audi, a ieşit de pe drum, iar maşina s-a învîrtit cîţiva metri pe cîmp şi s-a oprit într-un copac.

Maximiliano Giusti a evoluat pentru CA Velez, Audax Italiano, Club Almagro de Buenos Aires, USM Porres, Pandurii Târgu Jiu, Leon de Huanuco, Universitario şi Mushuc Runa SC.