Doliu în fotbalul francez. A murit în timpul antrenamentului la doar 42 de ani

Arbitrul francez Johan Hamel, în vârstă de 42 de ani, a încetat din viaţă, el suferind un accident vascular cerebral în timpul unui antrenament.

16 nov. 2022, 17:08
Doliu în fotbalul francez. A murit în timpul antrenamentului la doar 42 de ani

„Johan Hamel era un arbitru experimentat, nu mai multe sezoane la activ în Ligue 1 şi Ligue 2. Dispariţia sa bruscă este un şoc teribil. În numele fotbalului profesionist francez, transmit condoleanţe familiei şi apropiaţilor cu Johan”, este mesajul preşedintelui ligii franceze, Vincent Labrune.

Hamel a fost arbitru asistent la meciul Paris Saint-Germain – Auxerre, scor 5-0, disputat duminică, în Ligue 1.

Pe 2 noiembrie, arbitrul din Hexagon bifase prima sa experiență în UEFA Champions League. Hamel a fost al 4-lea oficial la meciul Real Madrid – Celtic 5-1, din grupe, de pe 2 noiembrie.

Hamel a devenit arbitru profesionist în 2011, iar din 2016 se află în elita oficialilor din Hexagon. El a arbitrat peste 300 de meciuri la nivel profesionist.

La nivel internațional, Johan Hamel a debutat în meciul Lituania – Irlanda de Nord 1-4, din preliminariile Cupei Mondiale. Și la meciul respectiv, francezul a îndeplinit rolul celui de-al 4-lea oficial.

Citeşte şi: Preţuri uriaşe la CM din Qatar. Cât va costa o halbă de bere în statul musulman în care consumul de alcoolul în public este interzis