Doliu în lumea artistică! A murit mezzosoprana Gabriela Rîmbu la doar 52 de ani

Doliu uriaș la opera din Iași. Mezzosoprana Gabriela Rîmbu a murit la doar 52 de ani, după o carieră de peste trei decenii. Anunțul dureros a fost făcut de Reprezentanții instituției. Mezzosoprana va fi condusă pe ultimul drum luni.

11 sept. 2021, 12:18
Doliu în lumea artistică! A murit mezzosoprana Gabriela Rîmbu la doar 52 de ani

Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieşene, s-a stins din viață. Vestea a fost dată pe pagina de Facebook a Operei Națională Română Iași.

‘Stimați spectatori, După o zi plină de repetiții, avem o veste cutremurătoare. Colega noastră Gabriela Rîmbu, mezzosoprană în Corul Operei ieșene de mai bine de trei decenii, s-a stins astăzi din viață.’, arată postarea ONRI.

‘Trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la Capela Casa Funerară Drăgan (str. Eternitatea, nr. 47). Luni, 13 septembrie, între orele 9:00 și 11:00, Gabi va fi depusă în foaierul Operei, urmând a fi înmormântată la Cimitirul “Sfântul Vasile” (șos. Tudor Neculai, nr. 26), de la ora 13:00. Cu imensă durere transmitem condoleanțe familiei! Va rămâne veșnic în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace!’, a mai transmis Opera Națională Română Iași.